khairil's FotoPage

By: khairil khalid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-May-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
Our new home...

Mukhlis da pindah umah baru...jom singgah kat http://4kay.multiply.com ...jumpa di sanaaa


Wednesday, 4-Apr-2007 07:52 Email | Share | | Bookmark
yea..yea dapat adik...!

teka..mana adik..mana abang..?
 
mari-mari semua mukhlis nak tunjukkan gambar adik-adik mukhlis nih..lepas nih sure mukhlis terpinggir..hu..hu...


Monday, 19-Mar-2007 03:10 Email | Share | | Bookmark
lama tak update

 
dah dekat 3 bulan tak update fotopages mukhlis nih..semenjak pindah kerja kat ipoh nih bz sket..lagi satu installer hp nokia ni plak tertinggal kat opis lama..skrg dah download kat internet, dah blehla kiranya meneruskan aktiviti2 snap gambar budok nih...and coming soon bertambah plak bilangan konco2 mukhlis nih...


Monday, 18-Dec-2006 08:48 Email | Share | | Bookmark
family day- Bukit Merah lake town resort

 
malu2 dia nk masuk kepala
stroller awek mana la nih..
View all 6 photos...
jumaat-ahad (15-17 /11/2006) opis abah, Bahagian Perundangan dan Kawal selia, Jab Perancangan Bandar dan Desa, telah menganjurkan family day..so mukhlis nih suka sangatla dpt join sama, second day tuh suppose masuk theme park, tapi nam buat camna opah sakit kena bawa gi hospital...tak sempatla nak join...kitaorg sempat join dinner..(he..he..group abah menang persembahan terbaik..) ntah apa2 punya persembahan pun tak tau...pastu esok hari ada sukaneka- best nih, tapi mukhlis bantainya tido..aparaa bukan nk gi rebut gula2..ni jela pics yg sempat snap...abah sibuk jadi urusetia x byk yg dpt snap..


Wednesday, 22-Nov-2006 05:13 Email | Share | | Bookmark
mukhlis- bakal abg yg lasak

ragam
adik
abang
dah masuk 1 tahun 3 bulan dah mukhlis nih...perangai dah bertambah lasak, asyik nk panjat sana sini..lagi dilarang lagi dia nk tunjuk hero..jatuh ntah berapa kali..sekarang nih dah pandai buat perangai @ nangis kalau kena tinggal ngan abah&ibu time nk kuar gi keje..tu la sapa suruh bangun pagi awal..he..he..suka dok perati apa yg org buat, pastu sure dia nk amik alih...paling dia suka nak menyapu rumah..aii kecik2 lagi nk tunjuk bakat suami mithali nih..ahakss..
tak lama lagi mukhlis akan jadi abang kepada 2 org adik kembar..boy gak nih..ayo..yo...sure bertambah2la lasak nih bila ada gang...inilah rupa adik2 mukhlis time umur 5 bln dlm kandungan..last monday gi scan...Dr siap bg cd result scan, so blehla uploadkan awal2 lagi gambar bebudak nih.. belum lahir lagi dh masuk internet ye..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net